Urmărește emisiunea live
Neymar, out de la PSG. Va fi operat la glezna dreaptă şi va lipsi tot sezonul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Neymar, atacantul brazilian al clubului de fotbal Paris Saint-Germain, va fi operat zilele viitoare la glezna dreaptă la Doha şi va lipsi 'între trei şi patru luni', a anunţat campioana Franţei, citată de AFP. 

Neymar, care s-a accidentat pe 19 februarie în meciul de campionat cu Lille, 'a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani', iar 'staff-ul medical al lui Paris Saint-Germain a recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă', a indicat PSG, ce evaluează perioada de indisponibilitate 'între trei şi patru luni'.

Neymar nu va mai juca în acest sezon, ultimul meci al lui PSG în Ligue 1 fiind prevăzut pe 3 iunie. Brazilianul s-a lovit tot la glezna dreaptă în primul meci al Selecao de la Cupa Mondială 2022, împotriva Serbiei, şi a revenit doar în optimile de finală ale competiţiei. Această absenţă de lungă durată a lui Neymar trezeşte amintiri neplăcute pentru PSG, care a fost deja privat de brazilian în trecut din cauza unor accidentări înaintea unor meciuri importante, iar miercuri are o partidă decisivă pe terenul lui Bayern Munchen în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Bayern s-a impus în tur cu 1-0. În optimile de finală ale Ligii Campionilor, accidentările l-au împiedicat pe Neymar să joace în returul împotriva lui Real Madrid în sezonul 2017-2018, în dubla manşă cu Manchester United în sezonul următor şi în duelul cu FC Barcelona, fosta sa echipă, în sezonul 2020-2021.

Neymar a avut o primă parte a sezonului excelentă înainte de Cupa Mondială. După decepţia de la turneul final din Qatar, unde Brazilia a fost eliminată în sferturi, el a avut evoluţii mult mai slabe în Ligue 1 şi nu a stat prea bine nici la capitolul condiţie fizică, înainte de a se accidenta grav în partida cu Lille.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel