Neymar a dat în judecată pentru a treia oară clubul FC Barcelona
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Neymar jr. foto: @PSG - FB
Neymar jr. foto: @PSG - FB
Atacantul brazilian Neymar a acţionat din nou în justiţie clubul spaniol de fotbal FC Barcelona, căruia îi solicită suma de 6,5 milioane euro.

Suma reprezintă plăţi care i-au fost impuse ca persoană fizică, pentru contractele fictive semnate cu ocazia transferului său de la Santos, în 2013, informează cotidianul El Mundo.

Este pentru a treia oară când Neymar deschide o procedură judiciară împotriva clubului la care a evoluat până în 2017, înainte de a se transfera la Paris Saint-Germain. Suma totală pe care brazilianul o solicită din partea grupării de pe Camp Nou se ridică la 38,6 milioane euro.

Alte sume cerute de Neymar

În prima sa reclamaţie, Neymar a cerut ca Barca să-i achite 28,6 milioane euro, în ianuarie 2018, bani care reprezentau a doua parte a primei sale de prelungire a contractului cu clubul spaniol, pe care urma să o primească înainte de a pleca la PSG. În cea de-a doua acţiune în justiţie împotriva fostului său club, în decembrie 2019, avocaţii fotbalistului sud-american au cerut 3,5 milioane euro, reprezentând restanţe salariale.

Clubul FC Barcelona nu are de gând să achite banii solicitaţi de fostul său jucător, ci doreşte să contraatace printr-o nouă acţiune în justiţie împotriva brazilianului, precizează El Mundo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel