Netflix, reality-show de tipul Squid Game. Premiu de 4,5 milioane de dolari. Participanții trebuie să aibă cel puțin 21 de ani
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (cottonbro)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (cottonbro)
Netflix plănuiește un reality-show de tipul Squid Game cu un premiu în valoare de 4,5 milioane de dolari.

Netflix recrutează participanți pentru un reality show TV inspirat de cel mai popular serial al său din toate timpurile, Squid Game, anunță BBC.

Peste 450 de recruți din întreaga lume vor participa la jocuri în care „cea mai rea soartă este să plece acasă cu mâna goală", ratând un premiu de 4,56 milioane de dolari.

Amintim că, miercuri, platforma a anunțat că noul său serial de zece episoade, Squid Game: The Challenge, va oferi „cea mai mare distribuție și cel mai mare premiu forfetar în bani din istoria reality TV".

„În timp ce jucătorii se vor întrece printr-o serie de jocuri inspirate de show-ul original, plus unele noi și surprinzătoare, strategiile, alianțele și caracterul lor vor fi puse la încercare în timp ce concurenții sunt eliminați", au explicat reprezentanții platformei.

Participanții trebuie să aibă cel puțin 21 de ani. Ei trebuie să vorbească limba engleză și să fie disponibili cel mult patru săptămâni la începutul anului 2023 pentru filmări.

Cei 456 de participanți sunt o aluzie la serialul TV, care prezintă același număr de jucători, protagonistul său principal Seong Gi-hun fiind denumit și Player 456.

Squid Game deține recordul pentru cel mai popular serial Netflix din toate timpurile

În ianuarie, Netflix a confirmat oficial că va exista un al doilea sezon, iar directorul executiv al companiei, Ted Sarandos, afirmase atunci că universul „Squid Game" este „la început".

Serialul, conceput ca o alegorie la capitalismul mondial, s-a consacrat ca producţia cu cele mai multe ore de vizualizare pe Netflix, cu 1.650.450.000 de ore de reproducere.

Platforma a plătit în 2021 peste 21 de milioane de dolari pentru drepturile celor nouă episoade din primul sezon şi se estimează că investiţia a generat beneficii de peste 870 de milioane de dolari.

De asemenea, „Squid Game" a câştigat trei Globuri de Aur anul acesta şi a devenit primul serial în altă limbă decât engleza şi, prima producţie sud-coreeană care a obţinut patru nominalizări la Premiile Screen Actors Guild (Sindicatul Actorilor Americani).

Protagoniştii serialului, Lee Jung-jae şi Hoyeon Jung, au fost recompensaţi cu Globul de Aur la categoriile cel mai bun actor şi, respectiv, cea mai bună actriţă într-un serial dramatic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel