Nepotul lui Florin Salam, în FINALA X Factor 2020! Nu a ținut cont de JIGNIRI! Moment de VIS cu frații săi pe scenă - VIDEO
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
În ediția de vineri seară, Loredana a avut de ales între Iulian Selea și Adrian Petrache. Cel din urmă, nepotul celebrului manelist Florin Salam, s-a calificat în marea finală ”X Factor 2020”, sezonul 9.

Adrian Petrache a ales să cânte în franceză, oferind un show emoționant, alături de frații săi. Momentul a fost răsplătit pe măsură, cu un loc în finala din 18 decembrie, dar și cu multe laude. 

”Aș vrea să îi aplaudați pe frații mei! Le mulțumesc din suflet! Familia este ceva care îți dă o putere și o emoție... nu știu cum să explic! Vă mulțumesc din suflet, frații mei! Vă mulțumesc din tot sufletul meu”, a zis nepotul lui Florin Salam imediat după ce a încheiat momentul. 

”Foarte bună alegerea piesei. Vorbești chiar foarte bine franceză, cu ”r”-ul acela. Mama e profesoară de franceză, deci! Lupta este strânsă”, a declarat Florin Ristei despre prestația tânărului finalist.

”Am tras cu urechea de la repetiție și mi-a plăcut foarte mult de acolo ce se întâmplă! Ați avut un grup foarte bun! Foarte bun! A fost fix ceea ce a trebuit! Ai gândit foarte bine, dacă tu ai ales piesa! E foarte important să fii și inteligent muzical și să știi cu ce să te pui în valoare.”, a spus Delia. 

”Adrian, ce-mi place la tine și ce am admirat din prima clipă în care ai apărut aici, la audiții, este că nu ai frică! Îți place să riști! Îți place să iei un lucru care există deja și să-l reinventezi! Ăsta este un lucru extraordinar!”, a declarat și Loredana. 

Adrian Petrache, jignit de un concurent 

Joi seară, în prima etapă a duelurilor ”X Factor”, Adrian Petrache, Iulian Selea și Eden Loren s-au luptat pentru un loc în semifinală, în echipa Loredanei Groza! Cel eliminat a fost Eden Loren, care, imediat după ce a părăsit ”X Factor”, l-a jignit pe nepotul lui Florin Salam, potrivit spynews.

Întrebat care dintre cei doi concurenți rămași în echipa Loredanei Groza, mai exact Iulian Selea și Adrian Petrache, vor intra în marea finală ”X Factor 2020”, Eden l-a ales pe nepotul lui Florin Salam! Și nu, nu pentru că ar fi talentat, ci pentru că face pe... ”bufonul”. 

Citește și RĂSTURNARE de SITUAȚIE cu grupurile X Factor. Ristei: Am plecat de acasă cu alt gând!

Vineri, 18 decembrie, de la orele 20:30, cei patru finaliști se vor duela pentru a câștiga marele premiu și titlul de ”X Factor România 2020”, sezonul 9. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel