Nepotul lui Castro, criticat pentru viața de lux și călătoriile sale. FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicolae Ionescu
WhatsApp
 Tony Castro, nepotul lui Fidel Castro, a fost dur criticat pentru stilul său de viață făcut public pe rețelele de socializare.

Nepotul lui Fidel Castro a fost în centrul atenției presei din Florida care a dezvăluit fotografii de pe profilul de Instagram al acestuia în care etalează luxul de care este înconjurat în călătoriile sale prin lume. Toate imaginile au fost făcute publice cu câteva zile înainte ca insula comunistă să celebreze aniversarea a 60 de ani de la Revoluția Cubei ințiată chiar de bunicul lui Tony Castro.

Conform dailymail.co.uk, viețile private ale liderilor Cubei, dar și ale membrilor familiilor acestora au fost mereu ținute drept un secret pentru întreaga lume. 

Comentariile negative primite de Tony Castro sunt cauzate de discrepanța dintre modul de viață al acestuia și cel al poporului cubanez pentru care alimentele precum ouăle sau pâinea au ajuns aproape un lux. Nepotul lui Fidel Castro s-a pozat în timp ce conducea o limuzină de lux, la restaurante și în orașe mari ale lumii.

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel