Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Cătălina Burghelea | Publicat pe: 22 noi 2020 / 12:40
Nelu Tătaru, noi informații despre medicul erou de la ATI Neamț
Medicul Cătălin Denciu
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a dezvăluit, duminică, 22 noiembrie, care este starea de sănătate a medicului Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Spitalul Județean Neamț, când a încercat să salveze pacienții.

Potrivit spuselor lui Nelu Tătaru, în prezent, starea medicului Cătălin Denciu este staționară, iar săptămâna viitoare va fi supus unei intervenții chirurgicale. 

„Starea este staționară, este echilibrat hemodinamic și hidroelectrolitic. I se face toaletarea arsurilor în fiecare zi, dimineața și seara, se practică și procedee de dializă, urmând ca săptămâna viitoare să se intervină și chirurgical pentru anumite intervenții de excizie-grefare, cu posibilitatea detubării lui la sfârșitul săptămânii viitoare”, a declarat Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru a mai precizat că soția medicului va merge și ea săptămâna viitoare în Belgia, pentru a fi alături de el atunci când o să fie detubat.

"Vorbim și cu familia. În decursul săptămânii viitoare, soția lui va merge în Belgia, anunțată de medicii belgieni că soțul ei ar putea fi detubat", a spus ministrul Sănătății. 

Cătălin Denciu, medicul erou, se află internat la o clinică din Belgia. Acesta a fost transportat cu aeronavă a Ministerului Apărării Naționale din România și este supravegheat în permanență de medici. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro