Nelu Tătaru, moment tragi-COMIC. NU a fost lăsat să intre la Spitalul din Lețcani. Motivul HALUCINANT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Miniștrii Nelu Tătaru și Costel Alexe au trecut prin momente incredibile la Spitalul din Lețcani. Nu au fost lăsați să intre. Iată motivul halucinant. 

Nelu Tătaru și Costel Alexe nu au fost lăsați să intre la Spitalul mobil din Lețcani, județul Iași. Motivul este unul incredibil, acela că vizita celor noi miniștri nu ar fi fost anunțată, iar ministrul Sănătății nu ar fi fost recunoscut de către portar. 

Construirea spitalului modular de campanie COVID-19 de la Lețcani a fost votat de Consiliul Județean în data de 3 aprilie, iar din 100 de containere sunt gata doar 20.

"Ne uităm printre gratii și nu vedem nimic", a declarat Nelu Tătaru. 

Paznicul nu l-a recunoscut. "Nu a fost la botezul domnului ministru"

Președintele CJ, Maricel Popa, a declarat că nimeni nu știa de vreo vizită a ministrului Sănătății la Spitalul modular de la Lețcani. 

"Nu am știut că vine, nu am fost anunțați de nimeni. Nu a anunțat pe nimeni, ci s-au prezentat la portă, doar atât. Nu a știut cine este. Un paznic de acolo nu știa că este ministrul Sănătății, că nu a fost la botezul domnului ministru. Au spus doar atât: sunt cutare, deschideți", a spus Maricel Popa pentru B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel