NEGRESĂ FĂRĂ COACERE. Rețeta rapidă și delicioasă! Faci ECONOMIE de timp și bani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Negresa fără coacere este gata în doar câteva minute. Cei dragi se vor bucura de un desert delicios numaidecât.

Ingrediente

- 200 g nuci
- 500 g stafide
- 3 linguri cacao
- 50 g biscuiţi simpli
- esenţă vanilie
- 2 linguri unt de cocos

Glazură

- 2 linguri cacao
- 2 linguri miere
- 3 linguri unt de cocos

Vezi și: SARMALE RUSEȘTI. Se servesc calde, cu PIURE. Rețeta inedită

TORT de ciocolată NOROIOS. N-ai gustat niciodată așa o bunătate. Iată REȚETA SPECIALĂ

Cum se prepară

Lasă stafidele la înmuiat pentru o oră în apă, cât să le acopere. Când s-au hidratat, pune nucile, stafidele, cacaua, biscuiţii, vanilia şi untul de cocos topit într-un robot de bucătărie şi mixează-le până obţii o pastă omogenă, uşor uscată, dar lipicioasă, potrivit retetepractice.ro. Dacă mai e necesar, adaugă 1-2 linguri de apă. Întinde amestecul într-o tavă mică (poate fi şi de cozonac), tapetată cu hârtie de copt şi nivelează bine.

Combină cele 3 ingrediente pentru glazură. Dacă nu iese suficient de lichidă, amestec-o puţin la bain marie, cât să se înmoaie. Toarnă glazura peste prăjitură, nivelează şi dă tava la rece pentru minim 2 ore înainte de servire.

Vezi și: TIRAMISU fără ouă și fără coacere. REȚETA italiană

Cum faci Caffè Moka. Vei obține o ceașcă de CAFEA foarte AROMATĂ. Rețeta clasică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel