Data publicării:
NEGRESĂ FĂRĂ COACERE. Rețeta rapidă și delicioasă! Faci ECONOMIE de timp și bani
Negresa fără coacere este gata în doar câteva minute. Cei dragi se vor bucura de un desert delicios numaidecât.
Ingrediente
- 200 g nuci
- 500 g stafide
- 3 linguri cacao
- 50 g biscuiţi simpli
- esenţă vanilie
- 2 linguri unt de cocos
Glazură
- 2 linguri cacao
- 2 linguri miere
- 3 linguri unt de cocos
Vezi și: SARMALE RUSEȘTI. Se servesc calde, cu PIURE. Rețeta inedită
TORT de ciocolată NOROIOS. N-ai gustat niciodată așa o bunătate. Iată REȚETA SPECIALĂ
Cum se prepară
Lasă stafidele la înmuiat pentru o oră în apă, cât să le acopere. Când s-au hidratat, pune nucile, stafidele, cacaua, biscuiţii, vanilia şi untul de cocos topit într-un robot de bucătărie şi mixează-le până obţii o pastă omogenă, uşor uscată, dar lipicioasă, potrivit retetepractice.ro. Dacă mai e necesar, adaugă 1-2 linguri de apă. Întinde amestecul într-o tavă mică (poate fi şi de cozonac), tapetată cu hârtie de copt şi nivelează bine.
Combină cele 3 ingrediente pentru glazură. Dacă nu iese suficient de lichidă, amestec-o puţin la bain marie, cât să se înmoaie. Toarnă glazura peste prăjitură, nivelează şi dă tava la rece pentru minim 2 ore înainte de servire.
Vezi și: TIRAMISU fără ouă și fără coacere. REȚETA italiană
Cum faci Caffè Moka. Vei obține o ceașcă de CAFEA foarte AROMATĂ. Rețeta clasică
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News