Negresă din patru ingrediente, fără făină și fără unt. Un desert delicios pentru postul Paștelui
Dacă ții post, asta nu înseamnă să mănânci mereu același feluri și să renunți la un desert delicios.
De fapt, chiar și în timpul postului Paștelui poți savura un desert delicios, pe care îl poți face acasă. Într-adevăr, există rețete de deserturi de post, pe care le poți experimenta.
Te poți delecta în bucătărie, creând rețete senzaționale, dar ușoare. Iată rețeta unei negrese delicioase, fără făină și fără unt.
Ingredientele de care ai nevoie sunt:
două banane;
60 grame ciocolată neagră;
15 grame cacao;
30 grame de miere.
Prepararea, pas cu pas
Pe lângă faptul că este fără făină și unt, această negresă nu include lapte. Acestea sunt ingrediente ușoare, cu un conținut scăzut de calorii. De fapt, mierea este un înlocuitor excelent pentru zahăr, în timp ce ciocolata neagră conține mai puțin zahăr și este de post.
O cina fabuloasă din produse obișnuite: nu te vei plictisi curând de această mâncare
Pune o cratiță pe foc și topește ciocolata neagră. Între timp, într-un bol se pun bananele și se pasează bine cu o furculiță. Adaugă cacao și mierea la ciocolata neagră și amestecă.
Ulterior, compoziția de ciocolată neagră și miere se pune în bolul cu bananele pasate și se amestecă.
Salată originală cu pere și pui afumat: nu te vei plictisi niciodată de ea
O tavă de copt se unge cu ulei și se tapetează cu hârtie de pergament. Aluatul se toarnă în tavă și se coace în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, aproximativ 20 de minute. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News