Negocieri EȘUATE PNL - USR. Fritz a rămas cu ochii în soare: Este EXCLUS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a fost lăsat baltă de PNL, chiar înainte de semnarea acordului negociat în această săptămână. 

”Partenerii noștri potențiali ne-au spus că nu sunt în măsură să onoreze ce am negociat luni și miercuri și asta înseamna să avem un viceprimar de la USR-PLUS și un viceprimar de la PNL, un vicepreședinte de la USR-PLUS și de la PNL. Au spus că au nevoie de timp să se gândească, că propun să facem asta după alegerile parlamentare. Pentru noi, este exclus să continuăm o instabilitate politică aici. Timișoara astăzi o să treacă de pragul de trei cazuri COVID la mia de locuitori, am nevoie de o stabilitate în Consiliul Local, cred că și în Consiliul Județean. Orice soluție care nu include și un acord comun despre funcțiile executive nu este o soluție bună pentru timișoreni și timișeni. Din acest motiv, aceste negocieri de azi nu au fost duse la un bun sfârșit. Va trebui să analizăm situația și să vedem cum ajungem la o stabilitate în Consiliul Local. Îmi pare foarte rău, e total neașteptat. Acum jumătate de oră scosesem deja pixul să semnăm acest acord.” a anunțat Dominic Fritz, într-o conferință de presă. 

Totul era agreat, conform primarului, era pregătit deja și comunicatul de presă. El a spus că cerința PNL a fost să taie din proiect această parte cu funcțiile, să lase doar proiecte și programe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel