Nebunie spre munte de Paști 2022! Aglomerație pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare spre Valea Prahovei
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Nebunie spre munte de Paști 2022! Aglomerație pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare spre Valea Prahovei.

Polițiștii anunță că se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localitățile Breaza și Comarnic. Aglomerație este și pe raza stațiunii Bușteni, pe ambele sensuri de deplasare.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează vineri că se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localitățile Breaza și Comarnic. De asemenea, aglomerație este și pe raza stațiunii Bușteni, pe ambele sensuri de deplasare”, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru DN 1 București - Ploiești - Brașov, polițiștii recomandă rute alternative următoarele artere rutiere.

Astfel, se recomandă rutele București - Autostrada A3 - Ploiești - Cheia - DN 1A Brașov, București - A1 - Pitești - Câmpulung - DN 73 Râșnov, București - DN 71 - Târgoviște - DN 72A - Câmpulung - DN 73 Râșnov și București - Târgoviște - DN 71 Sinaia.

„Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanța de siguranță între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, se menționează în finalul comunicatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel