Nebunie pe piața de transferuri în ianuarie. Nume mari sunt gata de plecare
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Paul Pogba
Paul Pogba
Perioada de transferuri din ianuarie este plină de posibile mutări spectaculoase.

Conform BBC Sport, cluburile din Premier League sunt gata să facă spectacol la începutul anului 2020. Paul Pogba de la Manchester United este pe picior de plecare după ce agentul său a dezvăluit că nu este fericit la echipă, iar Juventus este cea mai probabilă destinație.

Între timp, Mesut Ozil este pe făraș de la Arsenal după ce nu a jucat aproape deloc în noul sezon. Fenerbahce, DC United, LA Galaxy sau Inter Miami sunt cluburile unde poate ajunge mijlocașul de 32 de ani care a trecut pe la Real Madrid.

Dele Alli și Olivier Giroud, gata să plece și ei

Internaționalul englez Dele Alli are zilele numărate la Tottenham, căzând în dizgrațiile lui Jose Mourinho. La doar 24 de ani, acesta este dorit de PSG sau Everton. Olivier Giroud este și el pe picior de plecare de la Chelsea, iar posibilele sale destinații sunt West Ham United, Atletico Madrid sau Olympique Marseille.

Adama Traore, Oleksandr Zinchenko sau James McCarthy sunt și ei așteptați să schimbe clubul în perioada de transferuri care începe pe 1 ianuarie 2021 și se termină la finalul primei luni din an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel