Nebunia lui Bonetti! Antrenorul se descarcă de nervi pe Facebook
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bonetti
Bonetti

Au început problemele în Ştefan cel Mare,iar antrenorul italian dă explicaţii dure pe contul său de Facebook.

Autor:Andreea Vlădan

Dario Bonetti îi atacă pe cei care i-au reproşat înfrângerea din prima manşă a play-off-ului Europa League cu Metalist Harkov,unde Dinamo a pierdut cu 0 la 2. Antrenorul italian nu mai suportă ca echipa sa să fie atacată din toate părţile de blat. Chiar şi acţionarii dinamoviştilor au spus că modul în care au pierdut este unul ciudat şi suspect.

Lungul comentariu de pe Facebook,adresat celor care îi contestă pe Bonetti şi pe ’’câinii roşii’’,explică faptul că cea mai mare problema la Dinamo este ignoranţa: "Cred că ignoranța este cauza acestor disensiuni. Ignoranța este mama aroganților, a prost-educaților, a violenților, a paraziților! Am adus doua trofee nesperate la Dinamo, cu pasiune, organizare, determinare. Am pierdut in fata unui club cu 80-100 mil/an. Sincer, e normal, se poate intampla, mai ales ca noi de emotie sau tensiune, mai si gresim. Jucatorii mei nu pot sa dea mereu 120%, cum a fost la inceputul de sezon. Dinamo este într-un moment al marilor schimbări, am modificat mult lotul și ne bazăm pe jucători foarte ieftini, de 18,19,20 și 21 de ani. Asta necesită o perioadă de doi ani de adaptare. Vor mai fi oscilații fizice și psihice, dar este normal, pentru că sunt fotbaliști care joacă pentru prima dată la un nivel atât de înalt.

Să nu ascultăm de media. La Dinamo nu decide nimeni în afară de mine în vestiar, în ceea ce privește antrenamentele și orice altceva. Încercăm să redevenim protagoniști în Europa, dar avem nevoie de timp pentru a construi o echipă puternică. Vom avea valori precum umilința, profesionalismul, respectul și atașamentul pentru culori. Ne vom dedica 100%, iar eu voi răspunde întotdeauna la întrebările voastre. Forța Dinamo!".

Dinamo joacă astăzi pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti,de la ora 21.30,etapa a şasea a Ligii 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel