Neamțu: Rezultatul ARD nu e triumfător, dar nici rușinos
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Liderul Partidului Noua Românie, Mihail Neamțu, consideră că rezultatul obținut de ARD la alegerile parlamentare nu este unul "triumfător", dar nici rușinos, apreciind că pentru reconstrucția unei opoziții ferme, este nevoie de forțe parlamentare și extra-parlamentare.

Mihail Neamțu, a declarat, duminică seara la închiderea urnelor, că peste 20% din procentele finale vor reveni ARD-ului, notând că România are nevoie de o opoziție responsabilă și puternică.

,,Credem că deocamdată rezultatele prezentate de televiziuni nu sunt cu totul concludente. Dar avem speranța că 20%, peste 20% din procentele finale vor reveni ARD-ului. Nu este un rezultat triumfător, dar nu este nici un rezultat rușinos. Este rezultatul pe care-l vedem ca pe un punct de plecare în ceea ce înseamnă reconstrucția dreptei. Doamnelor și domnilor România are astăzi nevoie de opoziție responsabilă, de opoziție puternică care să combine experiența și inovația, care să combine puterea de organizare pe de-o parte, și creativitatea forțelor noi, proaspete pe de altă parte”, a spus el în cadrul unei conferințe de presă.

În opinia președintelui NR, reconstrucția unei opoziții ferme are nevoie de forțe parlamentare și extra-parlamentare, iar lupta pentru statul de drept va continua, pentru că ea a scos la iveală "talentele politice" ale ARD-ului. ,,Credem că această reconstrucție a dreptei începe astăzi, credem că această reconstrucție a unei opoziții ferme are nevoie de forțe parlamentare și extra parlamentare. Credem că această luptă pentru statul de drept va continua, credem că această luptă pentru democrație împotriva tiraniei majorității a scos la iveală talente politice cu totul excepționale și ele aparțin ARD-ului”, a punctat Mihail Neamțu.

Pentru românii din Diaspora, Neamțu a menționat că România are un viitor dincolo de ,,demagogia și iresponsabilitatea triunghiului roșu care este USL-ul”. ,,Felicităm pe cei care deja au certitudinea unui câștig în propriul colegiu, așteptăm rezultatele finale, vom reveni cu detalii pe parcursul acestei seri. Deocamdată avem un mesaj și pentru românii din Diaspora anume, că există speranță, există un punct de plecare în ceea ce înseamnă apărarea statului de drept și acest punct înseamnă ARD care are și ea viior așa cum și ideile noastre au viitor, așa cum și țara asta are un viitor dincolo de demagogia, populismul și iresponsabilitatea acestui triunghi roșu care este USL-ul”, a conchis Mihail Neamțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel