Naționala feminină și-a aflat adversarii din preliminariile CM 2023
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Vineri, 30 aprilie, la sediul UEFA de la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a grupelor de calificare la Campionatul Mondial de fotbal feminin din 2023, găzduit de Australia și Noua Zeelandă, informează Federaţia Română de Fotbal. 

Tricolorele au fost repartizate în GRUPA G, unde se reîntâlnesc cu selecționatele Elveției, Croației și Lituaniei, pe care le-au avut adversare și în preliminariile trecute, pentru WEURO 2022. Grupa G este completată de Italia și Moldova, două naționale pe care selecționata feminină le-a întâlnit în campania precedentă pentru Campionatul Mondial din 2018, transmite FRF.

Selecționerul primei reprezentative, Cristi Dulca, a oferit, pentru FRF, prima reacție după tragerea la sorți a grupelor pentru Cupa Mondială din 2023. ”E o grupă în care, cu siguranță, nu pornim ca favoriți. Nici în fața Italiei, nici a Elvetiei. Însă, este o grupă deschisă, în care se pot întampla multe surprize. Sperăm ca noi să producem această surpriză.

Obiectivul principal este să formăm o echipă competitivă, care să lupte pentru victorie în fiecare meci. Ne așteaptă un drum lung și dificil, însă ne dorim să scoatem maxim de la fiecare partidă.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel