Narcis Răducan, noul director sportiv al FCSB. Becali: Atitudinea mea se va schimba la 180 de grade
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Becali
Becali
Mihai Stoica a părăsit gruparea roș-albastră în această vară, iar în locul său a fost adus Narcis Răducan, prilej cu care Gigi Becali a anunțat că nu va mai vorbi așa de mult la televizor.

"Narcis a început deja activitatea. Luni o să merg și eu cu el la echipaă”, a declarat, vineri, Gigi Becali.

”MM se poate întoarce la FCSB oricând vrea el, e că a două casă a lui. Oricând vrea, poate să lucreze la FCSB. Cu Narcis o să mă consult, e priceput la fotbal, de aia l-am luat. O să luăm o hotărâre: rămâne Andronache sau aducem pe cineva. Se vor schimbă lucrurile la FCSB, voi fi un alt om. Am spus tot timpul lucrurilor pe nume. N-o să mai fac așa. O să aflați adevărul când trebuie. N-o să mai zic lucruri care nu-și au rostul. Atitudinea mea se va schimbă la 180 de grade.

N-o să mai corectez jucătorii la TV. Nu știu dacă are efect, e un lucru pe care n-o să-l mai fac. Jucătorii sunt angajați, iau salarii mari. Eu vreau să-mi schimb viață. Pentru ce să mă cert, de ce să mă cert? Să-și spună părerea toți, eu nu mă mai cert. Treaba mea mi-o fac eu la echipa, jurnaliștii zic ce zic. Când văd că cineva pune o întrebare de judecător, îi închid. Nu mă mai cert, nu jignesc, dar închid telefonul", a spus Becali.

FCSB - Guimaraes în Europa League

Despre următoarele meciuri cu Vitoria Guimareas din Europa League, Becali a spus, foarte încrezător: ”Primul meci e cu Iași! Trebuie să-l câștigăm. Nu vom menaja pe nimeni. Cu Guimaraes, eu vreu o calificare de la București, ca să nu mai avem probleme acolo. Eu cred că e o echipă ușoară pentru noi. Trebuie să-i batem de două ori și am terminat cu ei. Cred că ne vom califica în grupe”, a mai declarat vineri Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel