Narcis Iustin Ianău cântă muzică populară la TVR 1
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Narcis-Iustin-Ianau
Narcis-Iustin-Ianau

Vineri, de la orele 21.00, Narcis Iustin Ianău, celebrul adolescent contratenor, se va afla pentru prima dată în postura de cântăreţ de muzică populară.

Invitat în emisiunea Iulianei Tudor, de la TVR 1, “O dată-n viaţă”, Narcis îşi va arăta încă o dată talentul interpretând singur o piesă la care nu se încumetă mulţi solişti: melodia “Lie Ciocârlie” a Mariei Ciobanu.

Pentru a demonstra că este un român adevărat şi că este un cunoscător al tradiţiei româneşti, Narcis va reprezenta zona Moldovei purtând un costum tradiţional din această regiune. El va cânta şi "Toată lumea are-un dor", alături de cântăreaţă de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa, iar la proba practică va trebui să facă un şirag de mărgele.

Alături de Narcis, în competiţie intră şi cântăreaţa Marina Scupra, reprezentând zona Olteniei, care va face un duet cu Gheorghe Rosoga, dar şi cunoscutul folkist Mircea Florian, care va crea mai multe momente speciale alături de Mariana Gligor, Maria Petca Poptean, Petrica şi Petre Zelea.

Cei trei invitaţi de vineri seară ai Iulianei Tudor susţin campania UNICEF "Împreună pentru fiecare copil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel