Nana Mouskouri, în concert la Sala Palatului, pe 4 decembrie - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
nana_mouskouri1
nana_mouskouri1

Nana Mouskouri, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de origine greacă din lume, revine la Bucureşti, de data aceasta împreună cu orchestra, pentru a concerta pe 4 decembrie la Sala Palatului.

Deşi a mai fost în România, în 2008, când a concertat pentru o gală caritabilă a UNICEF, artista a ales de data aceasta să susţină un concert live la Bucureşti, dar tot pentru a ajuta UNICEF, o parte din sumele încasate din acest concert urmând să fie donate organizaţiei a cărei ambasadoare este din 1993, scrie Agerpres.

Nana Mouskouri este unul dintre marii artişti ai lumii care au reuşit să scrie istorie în muzica internaţională. În cariera sa de peste cinci decenii a vândut peste 400 milioane de discuri, devenind astfel unul dintre cel mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor. Printre piesele celebre ale artistei se numără şi "Amazing Grace", "Only Love" sau "I Have A Dream".

Nana Mouskouri, pe numele său real Ioanna Mouschouri, s-a născut pe 13 octombrie 1934 în Chania, din insula Creta. Trei ani mai târziu, artista s-a mutat în Atena, unde a urmat mai târziu cursurile Conservatorului.

Primul său cântec, "Fascination", îl înregistrează în 1957 în două limbi - engleză şi greacă. După participarea în 1960 la Festivalul Greek Song şi Mediterranean Song Festival din Barcelona, Nana primeşte recunoaşterea Europei. În 1962 îl cunoaşte pe Quincy Jones, cu care pleacă la New York şi înregistrează un album de jazz american intitulat "The Girl From Greece Sings".

Pentru concertul live susţinut de Nana Mouskouri şi orchestra sa, biletele pot fi achiziţionate la preţurile de 500 lei (categoria VIP), 400 lei (categoria 1), 300 lei (categoria 2), 200 lei (categoria 3), 150 lei (categoria 4) şi 100 lei (categoria 5).

Doritorii îşi pot achiziţiona biletele începând cu 19 septembrie de la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), librăriile Adevărul, Magazinele Flanco, Victoria şi Muzica, Sala Palatului, librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, staţia de metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro şi blt.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel