Mutarea lui Pleșoianu. A spus ce vrea să facă: ”Răspunsul vă va face să înțelegeți exact”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Liviu Pleșoianu FOTO AGERPRES
Liviu Pleșoianu FOTO AGERPRES
Liviu Pleșoianu a anunțat că va publica pe contul său de Facebook un „serial”, vorbind totodată despre atacurile din ultima perioadă.

„Cine își imaginează că atacurile în rafală, din toate părțile, în același timp, vin din pură întâmplare cu doar câteva luni înainte de alegeri - e complet naiv...”, și-a început astfel Liviu Pleșoianu mesajul publicat miercuri pe contul de Facebook.

„Imediat după congres, am plecat preț de câteva zile. Am plecat nesecurist. Când m-am întors, am aflat că nu mai sunt doar "omul rușilor", ci și un "securist ticălos". Ba mai mult decât atât, am înțeles că am și "numele de cod Romeo". (...) În afară de mine, întrebați-vă dacă mai există măcar UN SINGUR om care și-a anunțat intenția de a candida și asupra căruia să fi fost pornită în aceste săptămâni o campanie atât de puternică... Răspunsul vă va face să înțelegeți exact FRICA din SISTEM!”, a mai transmis Pleșoianu.

Serialul „Frica de Pleșoianu”

De asemenea, acesta a anunțat că urmează pe pagina sa de Facebook un serial în care va „dezosa toată propaganda securistă, episod după episod, bob cu bob, strat după strat”. „Țara asta trebuie odată ELIBERATĂ din tentaculele care o sugrumă, care nu îi dau voie să respire și să-și croiască propriul drum!”, a subliniat Liviu Pleșoianu.

„P.S. Chiar înainte să termin de scris, mi-a semnalat un prieten a treia direcție de atac. Nu sunt doar "omul rușilor", nu sunt doar "un securist ticălos, cu numele de cod Romeo", ci și un soi de "anticrist", pentru că au descoperit ei niște cărți la care am contribuit la.. 17 și la... 18 ani.

(...) Eram absolut convins că veți veni cu acest mega-fâs. Și vă voi ajuta cu cea mai mare plăcere să vă faceți de râs! În următorul episod din serialul "FRICA de PLEȘOIANU"...”, a încheiat astfel mesajul Pleșoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel