Gestul făcut de Viorica Dăncilă în timpul negocierilor PNL - PSD pentru viitorul Guvern. Este imaginea zilei! Revine în Executiv?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Fostul premier Viorica Dăncilă revine, în ziua negocierilor PNL - PSD pentru viitorul Guvern. 

În aceste momente, au loc negocierile PNL - PSD - UDMR pentru formarea viitorului Executiv, numit în presă ”Guvernul USL 3”. Ședința a început la ora 13:00 și nu este de așteptat să se termine prea curând, având în vedere adversitatea dintre cele două partide, dar și multiplele puncte asupra cărora trebuie să cadă de acord. 

Săptămâna trecută, când a avut loc prima întâlnire PSD - PNL pentru formarea unui posibil Guvern, Marcel Ciolacu, președinte al PSD, declara: ”n-a fost foarte ușor, dar nici foarte greu, pentru că am încercat să găsim lucrurile care ne aseamănă, nu ne despart”. ”Ne aseamănă foarte multe lucruri, în primul rând, în acest moment, buna-credință. Din acest dialog, așa a reieșit” a completat liderul PSD. ”Am găsit, în această seară, multe lucruri care pot să ne unească.” subliniase anterior Florin Cîțu. 

Gestul Vioricăi Dăncilă 

În acest context politic complicat, în scenă apare și Viorica Dăncilă, fost premier al României, care face o schimbare, într-un moment strategic. Aceasta își pune la poza de profil, de pe Facebook, o imagine din Guvernul României, de când era prim-ministru.

Viorica Dăncilă a fost premier al României din 29 ianuarie 2018 până în 4 noiembrie 2019. Poza pe care a pus-o astăzi la fotografia de profil a contului Facebook a mai fost folosită de către fostul prim-ministru al României, în perioada mandatului, fiind urcată în 6 iunie 2019. 

Nu știm dacă această fotografie este una cu subînțeles și dacă Viorica Dăncilă, fost premier al țării și fost președinte al PSD, are în plan revenirea în Guvernul României, dar știm că această, în cadrul BNR, a fost numită pe o funcție complet nouă, una care astăzi este în atenția liderilor europeni: Economia Verde. 

Vezi aici imaginea

Mugur Isărescu, despre Viorica Dăncilă în BNR

Ultimele informații despre Viorica Dăncilă, din spațiul public, erau în legătură cu funcția din BNR. Aceasta a fost numită consilier de strategie al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, într-un domeniu extrem de sensibil, dar și de important la nivel european: Economia Verde! 

”Motivele, ca și politica de resurse umane a BNR, au fost explicate pe larg de directorul resurselor umane și se găsesc pe site-ul băncii, chiar n-am nimic de adăugat. În ceea ce privește domeniul în care dânsa lucrează fac două precizări: nu a luat locul niciunui specialist din BNR, domeniul în care dânsa lucrează, și anume Economia Verde, este un domeniu relativ nou și pentru dânsa, dar pentru oricine, nu avem absolvenți de orice studiu în domeniul acesta și, împreună cu colegii care formează grupul respectiv, studiază și când grupul respectiv va termina o lucrare, va ieși în public cu materialul respectiv” spunea Mugur Isărescu despre Viorica Dăncilă și funcția din BNR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel