"Musulmanul Arafat vrea să ne interzică să mergem la biserică în noaptea de Paște". Arafat: Nu îmi vine să cred! Se dau comenzi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Raed Arafat a dezmințit zvonurile apărute potrivit căruia, fiind musulman, ar vrea să închidă bisericile și oamenii să nu mai poată merge la Înviere.

"Cea mai periculoasă manipulare şi cea mai murdară minciună pe care am văzut-o, în ultima perioadă, vehiculată este cea legată de faptul că "musulmanul Arafat vrea să ne interzică să mergem la biserică în noaptea de Paşte şi să ne închidă bisericile". Asta este dovadă de o manipulare şi de instigare la intoleranţă religioasă extrem de periculoasă", a spus Radu Tudor, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3. 

"Chiar dacă aceste afirmaţii afectează, supără, eu rămân şi cred în ideea că această abordare este a unui număr foarte mic de oameni şi a unora care încearcă să inducă acest mod de gândire. Nu îmi vine să cred, după atâţia ani, trăind în România, că aceasta este gândirea unei majorități sau a unui număr semnificativ de români. Eu nu cred acest lucru. Cred că sunt unii care folosesc social media, folosind conturi false, folosind diferite comenzi care se dau pe o anumită linie pentru a arăta că acesta ar fi curentul în România", a spus Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel