Municipiul Bistrița a intrat în scenariul roșu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Municipiul Bistrița a intrat în scenariul roșu  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Municipiul Bistrița a intrat în scenariul roșu / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Autoritățile județene au decis, cele naționale au aprobat. Bistrița a intrat în scenariul roșu de astăzi, 23 martie 2021.

Prin Hotărârea nr.82/22.03.2021, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență decide luarea următoarelor măsuri care să ducă la combaterea răspândirii infectării cu virusul CoVid -19 în municipiul Bistrița, începând cu data de 23 martie 2021:

– se interzice activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc;

– este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, rămâne în continuare obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.

Restricţiile prevăzute de prezenta hotărâre se vor ridica prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în funcție de incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile, comunicată de către Direcţia de Sănătate Publică, potrivit Bistrițeanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel