Mujdeiul este nelipsit din bucătăria românescă. Iată cum îl prepari pe cel mai bun și ce ingrediente ai nevoie.
Ingrediente
30 g usturoi
20 g ulei
sare grunjoasă
80 g smântână de grăsime minim 20%
Pătrunjel verde tocat. Dacă nu l-ai încercat până acum, trebuie să o faci
Mod de preparare
Într-un bol, se presează usturoiul, apoi se freacă cu sarea grunjoasă până devine ca o spumă.
Treptat, se adaugă uleiul, până usturoiul devine cremos. Dacă doriți, puteți folosi un blender, daca vreți o compoziție spumoasă, fără bucăți din usturoi.
Apoi, treptat se adaugă smântâna, amestecând energic cu o lingură. Atenție! Cu cât smântâna e mai grasă,cu atât mujdeiul va fi mai cremos.
La final, se adaugă frunzele de pătrunjel. Dacă nu-ți place, poți renunța la el.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Pască pufoasă fără aluat
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc
- Sephora, gafă majoră. Compania își cere scuze după ce a jignit victimele Fenomenului Pitești / foto în articol