Mugur Ciuvică: Georgian Pop, consilierul lui Ludovic Orban. Diana Tache confirmă
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 17 Martie, 12:16
Sursa: Facebook Georgian Pop
Mugur Ciuvică a anunţat că Georgian Pop este noul consilier al lui Ludovic Orban, iar informaţia a fost confirmată de Diana Tache, în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră", de la DC NEWS TV. 

"Domnul Georgian Pop am înţeles că l-a luat domnul Ludovic Orban consilier la Camera Deputaţilor, ca să îl ajute, că domnul Orban ştie ce înseamnă să fii şomer în perioade grele. Şi ca să nu trebuiască să se angajeze consilier la vreun avocat pesedist, l-a luat consilier la Camera Deputaţilor. Iar fosta soţie este secretar de stat la USR, normal. Cum nu ştie nimeni care nu se uită foarte mult la politică cine e Georgian Pop, să precizăm că e fostul şef al Comisiei de Control SRI", a spus Mugur Ciuvică. 

"Este şi singurul pe care Coldea şi Maior nu îl salutau. Se confirmă ştirea asta, am auzit şi eu despre domnul Georgian Pop acelaşi lucru. Probabil nu avem aceleaşi surse, dar probabil sunt din aceeaşi tabără, pentru că mi s-a confirmat şi mie că este consilierul domnului Orban la Camera Deputaţilor", a reacţionat şi Diana Tache. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro