Mugur Ciuvică: Cioloş, viitor preşedinte? Pe bune? S-a demolat singur
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Cioloş prins la mijloc în discuţia din Miercurea Neagră dintre Chirieac şi Ciuvică. Sursă: Colaj captură video + Facebook Dacian Cioloş
Cioloş prins la mijloc în discuţia din Miercurea Neagră dintre Chirieac şi Ciuvică. Sursă: Colaj captură video + Facebook Dacian Cioloş
Din nou, Ciuvică vine cu replici tăioase la mijlocul săptămânii! De data aceasta, săgeţile au fost pentru Dacian Cioloş.

Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică și analistul politic Bogdan Chirieac au tranşat, şi în această săptămână, subiecte fierbinţi şi de actualitate din lumea politică. În "bătaia puştii" s-a aflat, printre alţii, şi europarlamentarul Dacian Cioloş. Iată mai jos dialogul celor doi. 

Bogdan Chirieac către Ciuvică: Când vă puneţi pe demolat pe careva, uneori vă iese, de pildă cu Cioloş. (...)

Ciuvică: Cioloş s-a demolat singur. Nu l-a trimis nimeni cu forţa în Parlament. Problema lui Cioloş e structurală. Toată viaţa lui publică a fost un atârnător. Pe bune, ştie toată lumea! El a terminat facultatea de Agronomie. Înainte de facultate, a făcut armata la Securitate, pe vremea lui Ceauşescu.

Chirieac: Dar să ştiţi că n-avea vină, că n-aveai de ales...

Ciuvică: Ba da! Cum să n-ai de ales? Că nu te primeau ăia de la Securitate să faci armata dacă n-aveai dosar bun! A cerut, n-a cerut, a făcut acolo şi o păzea pe Doina Cornea să nu iasă din casă, cât era în arest la domiciliu la Cluj. După ce a terminat facultatea, ce-a făcut Cioloş? S-a dus la Funar care era primarul Clujului atunci şi i-a zis că a terminat si el facultatea şi n-are serviciu. Şi Funar i-a zis... "Na de-aici serviciu!" I-a dat pe undeva pe la Spaţii Verzi. Nu s-a dus la câmp să semene, să are... ci s-a dus înspre zona politică. După aia, tot drumul lui în politică a fost susţinut de unu', de altul, prin faţă, prin spate, de Băsescu la un moment dat.... A zis că se face şi social democrat dacă trebuie! Tot timpul s-a dus aşa, din proptea în proptea, ca să mai obţină câte-o funcţie. Dumneavoastră îl vedeaţi pe omul ăsta viitorul preşedinte al României! Pe bune? Când a ajuns în poziţia în care trebuia să ia decizii, s-a dovedit a fi zero barat. Nu se compară cu Băsescu. Băsescu e din altă categorie. A făcut multe lucruri pe spatele lui. Ticăloşiile pe care le-a făcut Băsescu mult timp în viaţa lui n-au fost comandate de cineva, le-a făcut el din talentul lui. Nu-l compari pe Cioloş cu Băsescu!

Schimbul de ironii şi replici acide vis-a-vis de "favoriţii" jurnalistului Bogdan Chirieac a culminat cu remarca de final a lui Mugur Ciuvică: "Spuneţi-ne cine vă mai place, domnule Chiriac, ca să ştim cine mai cade în cap!"

Dialogul presărat cu note sarcastice al celor doi, aici:

Amintim că săptămâna trecută Dacian Cioloş a demisionat din USR şi a anunţat fondarea unui proiect politic, REPER. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel