MRU: politica aduce în Parlament mediocri.O fi scăpat geniul ARD?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ungureanu
ungureanu

Mihai Răzvan Ungureanu, prezent duminică seară la o dezbatere despre alegerile parlamentare la Adevărul Live, a arătat că nemulțumirea politică nu vine de pe scaunul bibliotecii și că "se desparte de cum s-a făcut politică până acum".

Fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, candidat ARD pentru Senat în Colegiul 1 Arad, a vorbit despre locuitorii orașului, precizând că aceştia speră la un proiect care să privească reforma structurală a administraţiei economice din România. „Sunt chestiuni discutate aici şi sunt aşteptate cu mult interes de electoratul arădean, asupra cărora m-am pronunţat. Aceste chestiuni la nivelul naţional şi local au o foarte bună primire” a adăugat Ungureanu.

Liderul partidului Forța Civică a precizat că "se desparte de cum s-a făcut politică până acum", adăugând că nu crede "în politica pregătită să arunce în parlament oameni mediocri, fără suprafaţă profesională şi care nu sunt recomandaţi ca potriviţi pentru Parlamentul României”.

După ce jurnalistul de la Adevărul remarca că oameni de valoare, cu realizări, nu au fost promovați pe listele de candidați, situația fiind similară în toate partidele, candidatul ARD și-a exprimat speranța că electoratul, pe seama maturității și a discernământului, va da câștig oamenilor recunoscuți de societatea noastră și a afirmat că își dorește ca Parlamentul, măcar parţial, să arate mai bine în compoziţie şi în prezenţa politică.

„Această nemulţumire politică adevărată cere implicare, nu se face de pe scaunul bibliotecii, şi cere implicare a tuturor celor care sunt de bună credinţă pentru că altminteri rămâne la mâna unei minorităţi interesată de confortul propriu, iar atunci lucru este dăunător confortului României”, a încheiat Mihai Răzvan Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel