MRU dezvăluie ce influențează votul electoral
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, candidat ARD pentru Senat în Colegiul 1 Arad, a răspuns, duminică, unei întrebări privind prezența la vot la alegerile parlamentare, precizând că "întotdeauna" condițiile atmosferice joacă un rol în procesul electoral.

Întrebat, duminică, la ieșirea de la urne, dacă va fi influenţat de condiţiile meteo, Mihai Răzvan Ungureanu a spus: "Întotdeauna condiţiile atmosferice joacă un rol în procesul electoral. Ne dorim ca numărul alegătorilor să fie semificativ important. Aceasta, evident, pe seama importanţei procesului electoral atât de amplu şi atât de important pentru România".

De asemenea, preşedintele partidului Forţa Civică a explicat și pentru ce a votat. "Am votat pentru o Românie aşa cum am spus întotdeauna că îmi doresc, o Românie dreaptă, onestă, construită pe merit, pe recunoaştere profesională, pe muncă şi pe cinste. Cred că este un vot foarte important, care urmează să determine fundamental, destinul viitor al României şi al naţiunii române. Votăm cu toată responsabilitatea, şi apelul meu către toţi alegătorii români este să voteze în primul rând prin conştiinţa proprie pe seama viitorului României", a spus Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu s-a prezentat la secția de votare 21 din municipiul Arad, fostul premier fiind însoțit de primarul Aradului, Gheorghe Falcă şi de câţiva lideri PDL locali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel