Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, este însurat și are doi copii
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
pink
pink

Misterul care plutea asupra lui Mr. Pink, iubitului  Monicăi Gabor, a început să se ridice. Potrivit libertatea.ro,  “chinezul are bani, dar nu de ordinul miliardelor. El nu deţine nici o proprietate în America”, a dezvăluit un american  pentru Libertatea. Chinezul ar avea 40 de ani, este căsătorit și ar avea doi copii.

Misteriosul iubit al fostei doamne Columbeanu nu este totuşi chiar atât de avut, după ce s-a vehiculat că deține o avere de circa 2,7 miliarde de dolari.   Mai mult, se pare că nu doar numărul zerourilor adăugate la averea acestuia nu coincide cu realitatea, ci nici numele asiaticului, care nu ar fi, de fapt, cel care s-a vehiculat.

 “Articolul apărut în presa de peste Ocean, probabil plătit şi în care se vorbeşte despre o avere de ordinul miliardelor de dolari, a avut ca scop să facă reclamă unei băuturi energizante produse de chinez. Miliardar? Vrăjeală chioară! El locuieşte cu chirie şi are doi copii! De fapt, să vă spun eu cum stă treaba...”, începe dezvăluirea unui bogat om de afaceri american.

“Aşa-zisul miliardar stă cu chirie în Century City, în Los Angeles! Poate o mai avea şi alt domiciliu, dar nu figurează nicăieri ca proprietar”, a dezvăluit americanul.  Aceeaşi sursă a mai povestit că Mr. Pink are în jur de 40. În plus, numele său este altul, altfel s-a prezentat când l-am cunoscut... Ştiu sigur că are familie în China. Este tatăl a doi copii. Este înnebunit după Monica, dar nu cred că are vreun gând să divorţeze de nevasta din Asia, probabil pentru a nu fi nevoit să-şi înjumătăţească averea...”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel