Mourinho, prima ofertă după ce a fost concediat de Man UTD
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Portughezul Jose Mourinho s-a despărțit de Manchester United, dar nu duce lipsă de oferte. Acesta ar putea fi subiectul unei reveniri spectaculoase.

Potrivit Prosport care citează Express, lusitanul ar putea ajunge în locul lui Luciano Spalletti, la Inter Milano. Şederea italianului pe banca lui Inter e sub semnul întrebării, din cauza eliminarii din Liga Campionilor, încă din faza grupelor. De asemenea, contractul lui Spalletti se va termina la finalul actualului sezon.

Sursa citată mai suţine că Mourinho este unul dintre preferaţii preşedintelui Giuseppe Marotta, dar portughezul va avea concurenţă serioasă. Fostul antrenor al lui Chelsea şi Juventus, Antonio Conte, şi-a făcut şi el loc pe lista lui Internazionale.

Cu Mourinho pe bancă, Inter reuşea o performanţă istorică pentru club, în Liga Campionilor, 2009-2010, când elimina Barcelona în urma unui meci antologic pe Nou Camp şi câştiga finala cu Bayern Munchen. De asemenea, portughezul mai are două titluri cu Inter, o Cupă a Italiei şi o Supercurpă, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel