Mourinho a primit Medalia de Merit Districtual în Setubal
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
images
images

Tehnicianul José Mourinho a primit, marţi, din mâinile Guvernatorului Manuel Malheiros Medalia de Merit Districtual, fiind bucuros de distincția primită în oraşul natal, infomează Jornal de Noticias.

Autor: Alexandru Gherghe

“Îmi place să revin în Setubal, să iau micul dejun la cafenea sau să-mi ridic paşaportul, cum am facut de dimineaţă, să mă plimb prin oraş ca un om obişnuit”, spune tehnicianul, conform unui comunicat dat de Guvernul Civil.

Mourinho nu a putut fi prezent la ceremonia de decernare a medaliilor, dar nu a trimis niciun reprezentant, afirmând că vrea să primească personal distincţia.

Profitând de prezenţa tehnicianului de la Real Madrid în Setubal, Manuel Malheiros i-a acordat acestuia medalia. “A fost un moment fericit, fără ca presa să fie prezentă, fără reflectoarele care însoţesc de obicei aceste evenimente. Pentru mine, simplitatea aceasta este specială”, a afirmat Guvernatorul, mulţumit că l-a putut distinge, chiar şi într-o manieră modestă, pe José Mourinho.

“Le demonstrează tinerilor portughezi că poţi avea succes şi reuşite cu perseverenţă, studiu şi multă muncă”, a încheiat Manuel Malheiros.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel