Motivul personal pentru care "chestorul" a semnat adresa anti-Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
manoloiu
manoloiu

Chestorul ameninţat de Băsescu, Constantin Manoloiu, este acuzat de procurori că a deturnat răspunsul Ministerului de Interne trimis Curţii Constituţionale referitor la persoanele înscrise pe listele electorale permanente. Pavel Abraham, avocatul lui Manoloiu, a precizat într-o emisiune la Antena 3 că acesta a semnat a doua adresă către Ioan Rus din motive personale.

Abraham nu a dorit să precizeze care este motivul personal invocat de Manoloiu. Se pare însă că un motiv pentru care Monoloiu a emis a doua adresă este faptul că şi-a găsit pe liste soţia moartă de 20 de ani. Manoloiu a spus că el nu îşi poate asuma responsabilitatea, iar acesta ar fi putut constitui un motiv puternic.

Manoloiu s-ar fi găsit în situaţia reclamată de mulţi români după referendum. Aceştia şi-au găsit rude sau apropiaţi morţi de mult pe listele electorale permanente.

Chestorul Manoloiu a fost ameninţat direct de Traian Băsescu, iar la câteva zile distanţă a fost ridicat de procurori pentru audieri. “Decizia de ieri a CCR a fost declanşată de un chestor care i-a scris Ministrului de Interne după ce acelaşi chestor dăduse cifrele, dar ieri dimineaţă a scris că cifrele nu sunt bune. Nu ştiu dacă e bine domnu’ chestor. Aţi minţit ori înainte de organizarea referendumului, ori ieri. Eu v-am făcut chestor. Nu ştiu dacă e bine, domnu’ chestor!”, a atacat Băsescu.

Şeful Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor, chestorul Constantin Manoloiu, a fost pus oficial sub acuzare, împotriva ofiţerului de poliţie fiind declanşată urmărirea penală pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, informează Ministerul Public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel