Motivul pentru care Mihai Bendeac nu ar vrea să-l aibă pe Cheloo drept naș
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Bendeac la iUmor
Mihai Bendeac la iUmor
Mihai Bendeac a fost întrebat dacă l-ar vrea pe Cheloo ca naș la nunta lui.

În finala sezonului 12 iUmor, Mihai Bendeac a avut parte de un moment cu totul neașteptat din partea unei concurente, care a venit îmbrăcată în rochie de mireasă. După numărul de stand-up al tinerei, juratul a fost întrebat dacă l-ar vrea pe Cheloo ca naș la nunta lui, iar răspunsul a fost unul cu totul neașteptat.

Cheloo s-a amuzat pe seama reacțiilor pe care le-a avut actorul, mai ales atunci când acesta a răspuns la întrebarea: „L-ai lua naș pe Cheloo?”

„Dar de ce aș face asta cu mine și cu viața mea?”, a răspuns Mihai Bendeac, cu zâmbetul pe buze, în finala sezonului 12 iUmor.

„Nu, că eu distrug nunți”, a adăugat Cheloo, vizibil amuzat.

Mihai Bendeac a dezvăluit că nu și-ar dori să ajungă în situația în care să-i pupe mâna colegului său de platou: „De ce să ajung în situația în care să-i pup mâna? Doamne, iartă-mă!”

Mihai Radu a câștigat sezonul 12 iUmor

Mihai Radu a câștigat sezonul 12 iUmor. La scurt timp de la câștigarea premiului în valoare de 20.000 euro, Mihai Radu și-a făcut apariția în platoul Xtra Night Show de la Antena Stars. Tânărul a povestit că a vizionat finala sezonului 12 iUmor alături de familia și prietenii săi, iar vestea că este câștigătorul sezonului 12 l-a luat prin surprindere.

„Parcă nu-mi vine să cred că am câștigat concursul ăsta. Sincer să fiu, nu credeam că o să ajung până aici când am început treaba asta. (...) Ca o finală a fost pentru mine emisiunea, ne-am strâns toți prietenii, familia, am scos televizorul în curte și am trăit totul la maxim. A fost foarte emoționant și pentru mine. Au fost emoții foarte mari. Și acum am emoții că nu m-am învățat încă așa”, a mărturisit câștigătorul sezonului 12 iUmor.

Tot la Xtra Night Show, Mihai Radu a mărturisit faptul că numerele sale de stand-up comedy au fost bazate pe fapte din viața reală.

„Eu mi-am făcut o structură, nu era scris nimic. Numărul din semifinală l-am făcut în 40 de minute. Am stat cu soția mea la masă, am vorbit, i-am zis ce o să spun și ce o să fac. M-am dus și am avut foarte mare succes. Am făcut o echipă bună cu soția mea și chiar a fost totul bine. Poveștile sunt 80% adevărate, le-am mai înflorit un pic. Tot ce am povestit sunt întâmplări adevărate”, a mai spus câștigătorul sezonului 12 iUmor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel