Moș Crăciunul cățeilor orfani. Cum i-a felicitat câinele polițișt Oscar pe confrații săi aflați la un adăpost din Suceava
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mai bine de 300 de căței de la un adăpost din Suceava au fost deja vizitați de Moș Crăciun. Și nu orice Moș, ci unul absolut adorabil, un câine polițist pe nume Oscar.

Cei peste 300 de căței de la Asociația Casa lui Patrocle din Suceava au avut parte de un Moș Crăciun special. Este vorba despre un câine polițist aflat în prag de pensionare, pe nume Oscar. Patrupedul a venit însoțit de colegii alături de care ia parte la operațiuni speciale și a adus cadouri pentru toți cățeii orfani. 

”Oscar le-a adus celor peste 300 de căței de aici din centru, de altfel foarte bine îngrijiți de asociația Casa lui Patrocle, 300 de kilograme de hrană uscată. Este un gând bun al câinelui nostru, Oscar, care mai are un an până la pensie și s-a gândit să fie Moș Crăciun în ultimul său an de carieră”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, pentru Monitorul de Suceava.

"Ne-ați făcut ziua minunată! Și nouă, și lor!", au scris reprezentanții asociației pe Facebook.

Cățeii l-au așteptat pe Oscar, îmbrăcați în ton cu sărbătorile de iarnă.

Azi am avut un altfel de Moș Crăciun! Oscar, câinele polițist antrenat pentru misiuni speciale în cadrul Serviciului de...

Publicată de Casa lui Patrocle - Animal Rescue pe Vineri, 18 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel