Morți la Victor Babeș. Vâlcu are o întrebare pentru Voiculescu, diamantul lui Barna
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Voiculescu și vaccinarea
Voiculescu și vaccinarea
Trei persoane internate în unitatea ATI mobilă de la „Victor Babeș” și-au pierdut viața în urma unei avarii la instalația de oxigen.

Personalul medical care încadrează Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă a semnalat intrarea în avarie, concomitent, a tuturor ventilatoarelor regăsite în container și a comunicat echipei tehnice a spitalului că acestea prezintă o alarmă de suprapresiune respectiv, presiune crescută de peste 6 Bari, limita maximă admisă pentru funcționarea corectă și în siguranță  a acestor tipuri de echipamente medicale.

În urma verificării presiunii oxigenului din Unitatea Mobilă, ventilatoarele au rămas în avarie. Reprezentantul firmei distribuitoare a ventilatoarelor, sosit la fața locului, a refuzat intrarea în unitate, deși i-a fost oferit de către personalul medical echipament complet de protecție împotriva COVID-19. Acesta, în final a părăsit incinta spitalului, refuzând să intre în TIR.

Jurnalistul Val Vâlcu are o întrebare în acest caz.

În loc să arunci cu zoaie în programul de vaccinare, nu era mai bine să te ocupi, domnule Vlad Voiculescu, în patru luni, să fie vaccinați toți lucrătorii de la mentenanță astfel încât să nu se teamă să intre în TIR? A folosit cuiva că ai scăzut încrederea în programul de vaccinare cu tot felul de manevre și postări pe Facebook?

Marele reformist Vlad Voiculescu s-a gândit să reglementeze ca toate firmele să aibă personal vaccinat sau instruit să poarte costumele de protecție împotriva Covid-19? Diamantul lui Dan Barna are timp de acum înainte să se gândească la aceste lucruri, a spus jurnalistul Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel