Mor oameni în mandatul lui Vlad Voiculescu. Vâlcu, despre demisie: N-are onoare, la fel ca Piedone
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Vlad Voiculescu, fără onoare
Vlad Voiculescu, fără onoare
Trei pacienți au murit la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, operaționalizată sub coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență (Ministerul Afacerilor Interne), operată tehnic de Institutului Național Victor Babeș (PMB / ASSMB).  

Ministrul Sănătații a fost la fața locului și s-a informat despre starea pacienților și asupra cauzelor incidentului. Întrebarea principală este de ce însuși Vlad Voiculescu nu a anunțat decesele? De ce a dat un comunicat de presă abia după ce s-a aflat în presă?

S-a dus acolo, a constat, după care ce a făcut? A plecat acasă? Că știrea s-a aflat pe surse, nu de la Vlad Voiculescu, a subliniat jurnalistul Val Vâlcu. N-o fi știut ce să facă, a plecat așteptând să vadă ce se mai întâmplă. Sau poate s-o fi dus la spital în încercarea de a da vina pe altcineva pentru această nouă criză din mandatul său. 

Mor oameni în mandatul lui Vlad Voiculescu

Este clar că Vlad Voiculescu nu gestionează situația din mandatul său, este depășit, dă dovadă de lipsă de bărbăție și pare că se agață de funcție ca primarul Cristian Popescu Piedone care nu s-a dat dus decât în buza unui dosar penal (în cazul Colectiv). Că onoare nu are, așa că nu are cum să-și dea demisia de onoare. Și îi trage pe toți la fund, la fel cum a făcut Piedone la Colectiv când i-a tras și pe Victor Ponta, și pe Gabriel Oprea, și, în final, tot Guvernul. La fel face și Voiculescu cu actualul Executiv. N-are onoare să-și dea demisia și-i trage pe toți la fund, a mai zis Val Vâlcu.

VEZI ȘI: Ministerul Sănătății, comunicat oficial: Trei morți la Babeș după o defecțiune la instalația de oxigen a unității mobile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel