Moody's, rating revizuit pentru România. Radu Oprea: De aici în jos este doar abisul!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Senatorul PSD Radu Oprea anunţă că Agenţia Moody's a revizuit spre negativ ratingul României. 

"Lucruri "fantastice" ni se intampla! Lăsând ironia la o parte, chiar ni se întâmplă lucruri grave. A venit rândul Agenției Moody's să revizuiască ratingul de țară spre negativ. De aici in jos este doar abisul. Ce inseamnă acest lucru: că ne vom putea împrumuta doar foarte greu si foarte scump.

Relansarea economică mult trâmbițată va deveni un pod prea îndepărtat. Orice plan economic realist, care presupune stimularea cererii și a ofertei, măsuri de sprijin active pentru companii și investiții strategice ale statului în infrastructură și agricultură, are nevoie de finanțare. Aceste posibilități incep să fie foarte limitate", a scris Radu Oprea pe Facebook.

Mesaj pentru guvernanţi

"Guvern PNL, trezirea! Lăsați ambițiile politice și lupta pentru data alegerilor locale. Haideți să stabilim impreună în Parlament Planul Economic pentru Salvarea României. Dacă nu, vom citi știri doar despre agricultorii români care merg la cules sparanghel și căpșuni in alte țări sau despre cum buștenii și resursele naturale părasesc România.

Haideți să salvăm mediul de afaceri, antreprenorii și capitalul românesc. Incă se mai poate, deși au trecut 41 de zile de la instituirea Stării de Urgență. Costurile inacțiunii sau ale decizilor proaste luate de către actualul guvern nu ne mai dau șanse pentru relansarea economică. De aceea, este momentul acțiunii comune a tuturor forțelor politice", transmite Radu Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel