Monica Pop: Rețetă pentru salazion, boala de care suferă Irina Columbeanu
Data publicării:
Autor: Steluța Indrei
WhatsApp
Salazionul, boala de care suferă Irina Columbeanu, se poate trata fără intervenție chirurgicală, doar cu ajutorul unor picături, afirmă dr. Monica Pop. 

Cunoscutul oftalmolog Monica Pop scrie pe pagina sa de facebook cum se tratează salazionul și oferă o rețetă proprie a singurului tratament specific și foarte eficient pentru a se evita operația. 

Orgelet. Salazion. „Ulcior”

„E vorba de o INFECȚIE produsă de STAFILOCOC. Se cantonează la marginea pleoapelor și apare ca un bob de mazăre, mai mic sau mai mare, 1 sau mai mulți!

În ultimii ani, numărul pacienților de toate vârstele cu această afecțiune a crescut simțitor! Frecvent la copii, chiar sub 1 an! Imunitatea scăzută este factorul principal și multe altele.

Am tratat mii și am ajuns la următoarea concluzie: există un tratament specific și foarte eficient (singurul, de fapt, pentru a se evita intervenția), cu picături preparate la farmacie. Voi reveni.

Sunt strict împotriva operației copiilor pentru această afecțiune, atât timp cât există tratament care o poate evita. Gândiți-vă cât de mare stres e pentru un copil o intervenție!

Tratamentul trebuie efectuat serios, de la debutul bolii, iar procentul de vindecare e foarte mare. Și la copii, și la adulți.
Tratamentul îl găsiți pe blogul meu monicapop.ro, la capitolul Orgelet-Salazion.

Este cu picături cu Oxacilină și picături cu Sinerdol, singurele la care stafilococul este sensibil. Puse alternativ din oră în oră, ziua. Ar trebui preparate la orice farmacie, dar nu prea se dorește pentru că e mai ușor să vinzi ceva gata preparat și ambalat. Le puteți găsi la farmacia din holul spitalului nostru, dar și la alte câteva farmacii binevoitoare. Aveți rețetele pe blog!

Aveți toată încrederea!

Din nefericire, mai sunt medici fără experiență în așa ceva, care dau tratamente total inadecvate, ceea ce e regretabil!”, atenționează dr. Monica Pop, directorul Spitalului de Urgențe Oftalmologice București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel