AstraZeneca, fără limită de vârstă. Monica Pop, reacție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Monica Pop  Foto: Facebook
Monica Pop Foto: Facebook
Monica Pop are un atac dur la adresa  autorităților, privind ridicarea restricțiilor  de vârstă în privința vaccinului AstraZeneca.

”Iar SUSPICIUNI?!

S-a anunțat mereu că vaccinul AstraZeneca nu e indicat după 55 de ani! Mâine, la noi, se va ridica restricția de vârstă??!!

Când au dat indicația de a nu se face după 55 de ani, știau bine de ce, nu??!! Studii în plus? Când? Până acum o lună nu era indicat după 55 de ani și acum e??!! Până la ce vârstă? Sau fără limită?

Nu e același vaccin?

În urmă cu câteva minute, dl Col. Dr. Gheorghiță a anunțat pe tv că mâine se va hotărî ridicarea restricției de vârsta pentru acest vaccin, despre care s-a anunțat mereu că nu se face persoanelor de peste 55 de ani!!!!!!!!!

CE SĂ MAI CREADĂ BIEȚII OAMENI???!!!

Daca s-au facut studii suplimentare și " se poate" și după 55 de ani, de ce la noi trebuie o hotărâre??!! Iar dacă înainte au spus că nu trebuie făcut după 55 de ani, e clar că știau ei de ce, nu?

Se spun multe despre acest tip de vaccin! După câte știm, sunt state care nu-l fac! De ce strategii care generează mereu suspiciuni??!!”, a scris duminică, Monica Pop, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel