Monica Pop, citată la DIICOT: Acest medicament pe care l-am prescris e marele drog?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Monica Pop
Monica Pop
Medicul Monica Pop a mărturisit, în direct, la B1 TV, în emisiunea moderată de Tudor Barbu, care a fost motivul pentru care a fost citată la DIICOT.

'Vreau să vă spun un lucru pe care nu o să îl creadă nimeni, dar pot să arăt probe! În urmă cu o lună, am fost citată personal la DIICOT pentru că am scris o rețetă cu cinci tablete de Xanax. Nu este nicio exagerare. Încă o dată vă spun! Pentru  cinci tablete de Xanax pe care le-am scris unui pacient, care era într-o stare psihică la care am considerat că trebuie să îi dau acest medicament, m-au chemat la DIICOT.' a spus Monica Pop.

'Norocul meu este că am prescris în această medicamentație și faptul să se prezinte la un examen psihiatric. Pentru asta am fost citată la DIICOT, la Departamentul care se ocupă cu drogurile, pentru cinci tablete de Xanax, pe care le-am prescris pentru câteva zile până când persoana în cauză va ajunge la psihiatru. Acest medicament e marele drog? Nu este o mare exagerare acest fapt?' a spus Prof dr Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București, la emisiunea prezentată de Tudor Barbu, de la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel