Monica Macovei: USL trădează România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
macovei
macovei

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, scrie, marți pe blog, că dorința USL este  să ia România de pe direcția Vest, Europa democrată, și să o ducă spre Est, acțiunile puterii având un singur nume: "trădare".

,,Victor Ponta a declarat că s-ar fi gândit 'de mai multe ori' dacă știa că integrarea în Uniunea Europeană ne aduce DNA și ANI, adică anticorupție pe bune. Puiu Hasotti, ministrul Culturii, și mai mulți politicieni USL au participat la un miting pentru eliberarea primarului din Năvodari arestat pentru dare de mită, adică un miting împotriva justiției, a procurorilor și judecătorilor și un miting pentru susținerea corupției. Norica Nicolai, europarlamentar PNL a declarat că 'România nu trebuie să mai stea sub fustele lui Merkel'. Toate acestea s-au petrecut în decurs de câteva ore, la sfârșit de săptămână”, a scris ea pe blogul personal.

 Democrat-liberala a susținut că ,,aceste acțiuni și declarații au un singur nume: trădare, trădarea țării și a intereselor românilor care beneficiază de pe urma integrării Românie în Uniunea Europeană”. Macovei a precizat că USL dorește să ia România de pe direcția Vest și să o ducă spre Est, și că cei din Uniune vor să tranforme țara în una în care nu există siguranță, dar este ,,sărăcie și criminalitate nepedepsită”.

 ,,USL dorește să ia România de pe direcția Vest, Europa democrată, și să o ducă spre Est. Când USL pune la îndoială necesitatea integrării în Uniunea Europeană, face miting pentru eliberarea unui politician arestat pentru corupție și jignește lideri europeni, este clar că USL vrea să scoată România din rândul statelor democratice, să o izoleze pe plan internațional și să o transforme într-o țară evitată de toată lumea, unde nu există siguranță, dar există sărăcie și criminalitate nepedepsită. Asta se numește trădare”, a comentat europarlamentarul PDL.

 Monica Macovei a mai spus că ,,USL se luptă cu DNA și cu ANI, sufocând statul de drept, în loc să se lupte cu frauda și corupția pentru a întări statul de drept”. Europarlamentarul PDL a menționat că ,,este îngrijorător” ce urmează să se întâmple cu DNA și ANI, deoarece în opinia ei USL dorește ,,să distrugă” aceste instituții, iar toți românii vor plăti pentru ,,trădarea țării” de către Victor Ponta și USL.

Totodată, Macovei a susținut că acestea acțiuni ,,anti-naționale” ale liderilor USL vor avea efect negativ asupra bunăstrării românilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel