Data actualizării:
Data publicării:

Monica Iacob Ridzi, eliberare. Primele cuvinte la ieșirea din închisoare

Autor: Bogdan Bolojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Monica Iacob Ridzi a ieșit din închisoare în urmă cu scurt timp.  Ea a spus că primul lucru pe care îl va face va fi să își îmbrățișeze cei doi copii. 

"Abia aștept să-mi strâng cei doi copii în brațe. Din păcate și ei au fost condamnați în ultimii ani să trăiască fără mamă. Este o mare bucurie că pot să ajung acasă lângă ei și să le spun că mami a venit acasă pentru totdeauna. Au fost cele mai grele ore din ultimii trei ani de detenție. Mă bucur că sunt aici și sunt aproape de casă. Am simțit o emoție puternică, judecătorul a dat o decizie corectă. Am îndeplinit toate condițiile pentru a fi liberată condiționat. Am sperat până în ultima clipă că voi fi tratată ca toți deținuții și din fericire acest lucru s-a întâmplat. Am spus și în sala de judecată, în cele peste 1000 de zile din închisoare am prestat diverse munci," a spus Ridzi.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi, care a executat doi ani şi opt luni din pedeapsa de cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, a fost pusă în libertate astăzi.

Decizia a fost luată de magistrații de la Tribunalul Cluj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel