Monica Iacob Ridzi așteptată de ore bune la Spitalul Penitenciar Jilava
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Monica Iacob Ridzi, încarcerată la secţia exterioara a Penitenciarului Gherla, a fost transferată de urgenţă la Spitalul Penitenciar Jilava din Bucureşti. Fostul ministru se află pe drum de ore bune într-o dubă a penitenciarului,  care nu a ajuns încă la destinație.

UPDATE: După circa 30 de ore, Monica Iacob Ridzi a ajuns la Penitenciarul Jilava.

Duba care trebuia să o aducă pe Monica Iacob Ridzi de la Cluj la București este pe drumuri de 24 de ore, unde în acest timp aceasta a făcut mai multe opriri la penitenciare pentru a ridica și alți detinuți. 

Monica Iacob Ridzi suferă de mai multe afecţiuni grave, iar de când se află în puşcărie, starea de sănătate s-a înrăutăţit. Transferul a fost cerut deoarece la Penitenciarul Gherla nu-i pot fi asigurate tratamentele necesare.

Citește și: Scrisoare Monica Iacob Ridzi din închisoare. Radu Tudor: Penibil!

"Nu se poate acorda acest tip de tratament (necesar pentru bolile de care suferă Monica Iacob Ridzi - n.r.) în penitenciar. Acum este sub tratamentul pe care îl avea în momentul în care a intrat în penitenciar, însă bolile de care suferă au nevoie de alte tipuri de tratament, care nu pot fi acordate aici", a declarat soţul acesteia, Tiberiu Iacob Ridzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel