Monica Gabor, despre fiica lui Michael Jackson: E atât de modestă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
moni-paris
moni-paris

Fosta doamnă Columbeanu, Monica Gabor, a fost în Los Angeles gazda evenimentului de lansare a băuturii iubitului ei chinez, Mr. Pink. De la eveniment nu au lipsit vedete de la Hollywood și din sport, însă cel mai mediatizat moment a fost sosirea celor trei copii ai lui Michel Jackson, însoțiți de Latoya, sora megastarului. 

Ulterior, Monica Gabor s-a întreţinut mai mult cu sora și cu copiii lui Michael Jackson într-un apartament al hotelului Regent Beverly Wilshire, scrie libertatea.ro.

Fotografiile pe care şi le-a făcut alături de La Toya, Prince, Paris şi Blanket sunt unice şi au făcut-o pe Moni să nu îşi mai încapă în piele de bucurie că a ajuns atât de departe. Ea a publicat pe Facebook o serie de imagini surprinse la eveniment, dar mai ales în privat, în special alături de Paris Jackson, alături de care a petrecut destul de mult timp.

Fiica lui Michael Jackson i-a lăsat o impresie extrem de plăcută Monicăi Gabor, care a dorit să împărtășeaască tuturor aprecierile sale: "Vorbind cu Paris Jackson în aparamentul privat de la Regent Beverly Wilshire Hotel. E o tânără minunată şi atât de modestă", a scris Moni pe Facebook alături de una dintre fotografiile în care apare împreună cu fiica megastarului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel