Monica Anisie a dispărut. Situație fără precedent. ”De la alegeri, nu am mai putut intra în contact”
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 17 dec 2020 / 19:44
Rareș Voicu, președintele Consiliului Național al Elevilor, a primit un mesaj, după ce nu a reușit să ia legătura cu Monica Anisie, ministrul Educației, în ultima perioadă. 

"Nu am luat legătura cu dânsa direct, însă am luat legătura cu consiliera de la cabinetul dânsei şi mi-a spus că a fost foarte ocupată în ultima perioadă. Acesta a fost răspunsul instituţional venit din partea ministerului", a spus Rareș Voicu pentru DCNews.

"Această situaţie nu a existat înainte de alegeri. Am avut o colaborare foarte bună cu doamna ministru. Ne întâlneam o dată pe lună sau la câteva săptămâni pentru a discuta diferite proiecte, însă de la alegeri nu am mai putut intra în contact", a mai spus acesta.

Precizările vin după ce elevii, prin reprezentanții lor, au trimis un comunicat de presă cu propuneri, în contextul în care comunicarea cu ministrul s-a întrerupt brusc.

Consiliul Național al Elevilor, semnal de alarmă

"În ciuda faptului că ne aflăm la final de an calendaristic, o perioadă foarte importantă pentru educația din România, o perioadă în care se conturează bugete și se pun bazele semestrului al doilea, ministrul educației este de negăsit. De la încheierea campaniei electorale și a alegerilor parlamentare, Ministerul Educației și Cercetării și-a desfășurat activitatea în mod netransparent, ignorând cu desăvârșire partenerii de dialog social.

Consiliul Național al Elevilor condamnă ferm atitudinea ministrului Educației și Cercetării, Monica Anisie, care se eschivează de la un dialog cu reprezentanții elevilor, deși, în luna noiembrie a anului trecut, aceasta declara că își dedică întregul mandat tinerilor", a transmis Consiliul Național al Elevilor.

Vezi și: Ministrul Educaţiei, de negăsit. CNE: Monica Anisie se eschivează

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro