Urmărește emisiunea live
Monica Anghel, TĂIOASĂ în emisiunea lui Mihai Gâdea: Te comporți ca o hienă? Ca un rechin?/ Marcel Pavel: M-au desființat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
REVOLTĂ în direct după ce mai multe vedete de la Antena 1 s-au infectat cu noul coronavirus. 

”Nu este relevant cine pe cine a îmbolnăvit și nu despre asta este vorba, ci despre faptul că niște oameni s-au îmbolnăvit sau sunt într-o situație delicată. Tu ce faci? Te comporți exact ca o hienă? Asta faci? Te comporți ca un rechin, e inuman un astfel de comportament, este inuman! Suntem oameni, fraților, înainte de a fi artiști, suntem oameni, avem sentimente, copii, familie, avem părinți, prieteni, suntem oameni. Ca să fii om, trebuie să îndeplinești condiții puține, simple, de minim bun simț, lasă-l pe omul ăla în liniștea lui și, dacă poți, fii alături de el, cu un gând bun, dacă nu simți, vezi-ți de rolul pe care-l ai, numai nu face rău” a spus Monica Anghel, la Antena 3.  

Unele surse au susținut că Monica Anghel ar fi fost confirmată cu coronavirus, când, în realitate, testul a ieșit negativ în cazul său.

Marcel Pavel a intervenit și a completat că ”pe mine m-au desființat, vă dați seama cum se uită lumea la mine acum pe stradă: uite-l pe Marcel Pavel care și-a îmbolnăvit colegii”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel