Momentul în care Sir Alex Ferguson i-a spus lui Cristiano Ronaldo "mai bine te împuşc"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ronaldo începe să își revină. Portughezul a marcat primul său gol în Europa League
Ronaldo începe să își revină. Portughezul a marcat primul său gol în Europa League
Sir Alex Ferguson este recunoscut ca unul dintre cei mai buni antrenori din istorie. Puţină lume ştia că a avut momente tensionate chiar şi cu Cristiano Ronaldo. 

Cristiano Ronaldo (37 de ani) devenea, în 2009, cel mai scump fotbalist din istorie, după ce Real Madrid îl cumpăra de la Manchester United în schimbul a 94 de milioane de euro. Transferul se putea realiza mai devreme, dar legendarul scoţian a blocat mutarea.

Scoțianul a povestit că a luat această hotărâre din cauza lui Ramon Calderon (70 de ani), cel care în 2008 ocupa funcția de președinte la Real Madrid. Ferguson a avut o problemă personală cu spaniolul, așa că i-a transmis lui Ronaldo că nu îl va vinde la echipa pe care o conduce. 

"Am văzut că băiatul își exprima dorința de a pleca la Real Madrid, așa că i-am spus în felul următor: 'Nu poți pleca anul ăsta, nu după cum a ales Calderon să abordeze situația.

Știu că vrei să mergi la Real Madrid, dar mai degrabă te împușc decât să te vând tipului ăla acum. Dacă joci bine, nu îți bați joc și cineva ne oferă o sumă de transfer care ajunge record mondial, atunci te vom lăsa să pleci'.

I-am trimis mesajul ăsta prin Jorge Mendes. Am procedat bine că l-am calmat. I-am spus că motivul pentru care refuz să îl vând este legat de Calderon.

I-am zis: 'Dacă pleci, toată onoarea mea s-a dus, s-a dus totul pentru mine și nu îmi pasă dacă trebuie să te las în tribune. Știu că nu se va ajunge la asta, dar pur și simplu trebuie să-ți spun că nu te voi lăsa să pleci anul acesta'", a povestit fostul antrenor, citat de Digisport.

Cristiano Ronaldo a anunţat obiectivul Portugaliei la CM 2022

Cristiano Ronaldo a anunţat obiectivul ţării sale, la ce va fi a cincea Cupă Mondială din cariera sa. 

"Există multe modalități de a ajunge la destinația dorită, uneori drumul poate să nu fie atât de direct pe cât ne-am dorit, dar cel mai important este să ajungem acolo!

Din punct de vedere personal, merg la cea de-a 5-a Cupă Mondială și a 12-a finală a unei mari competiții internaționale pentru Portugalia, cu același entuziasm ca în prima zi, dar cu o ambiție mult mai puternică, o ambiție de a îndeplini dorința tuturor: dorința de a câștiga (n.r. Cupa Mondială din Qatar)!

Deocamdată, putem zâmbi cu sentimentul de împlinire, pentru că am mai rezolvat o etapă. Dar nu vrem să ne oprim aici. Noi vrem mai mult! Ne dorim mult mai mult! Pentru noi, pentru ai noștri, pentru Portugalia... Spre Qatar!", a transmis Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel