Data publicării:

Momentul în care o femeie știe dacă partenerul este cel potrivit. Radu Leca: Dacă am putea face un test, instituția căsătoriei ar fi desființată / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @pixelstudio
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @pixelstudio
Psihologul Radu Leca a vorbit, în cadrul emisiunii Ultrapsihologie, de pe DC News și DC News TV, despre momentul în care femeile știu dacă partenerii lor sunt potriviți sau nu. 

Psihologul Radu Leca a explicat, în exclusivitate pentru DC News și DC News TV, ce se întâmplă cu femeia după naștere și când poate ști dacă partenerul de lângă ea este într-adevăr bine ales. 

„După naștere, o perioadă importantă din viața femeii, 3-6 luni, există un tip de sensibilitate care este vizualizat ca făcând parte dintr-o schimbare de personalitate și de comportament. Este adevărat că atunci când, din interiorul  tău, tot ceea ce a însemnat pentru tine timp de 9 luni de zile, realizarea celui mai important proiect din viața ta, nu mai există în tine, tu te restartezi ca femeie.

Acele elemente ce par, pentru cei din jur, deranjante sau în neregulă nu au nimic deranjant și nu au nimic în neregulă. Avem de-a face cu o schimbare hormonală peste care proaspetele mame trec doar prin iubire. Aceste elemente se acutizează prin neiubirea din partea partenerului.

După naștere, femeile înțeleg în mod real ce fel de partener și-au luat. Doar după naștere se  poate întâmpla asta. Ăsta e adevărul adevărat ce nu poate fi contestat de nimeni și de nimic pe această lume. Dacă am putea să facem un test, doar că nu se poate, să vezi în mod real cum este partenerul tău după ce vei naște, nu se va mai merge sub nicio formă, niciodată, pe ideea căsătoriei. Instituția căsătoriei ar fi desființată fiindcă majoritatea bărbaților, după căsătorie, în afara faptului că se apucă de băut sau se îngrașă, se transformă în cele mai proaste, dar reale, variante ale lor.", a spus Radu Leca. 

 

3. -imagine fara descriere- (radu-leca-ramona-dumitru_59857500.jpg)

 

Care este explicația

„Ești ajutată de tatăl copilului? Nu! Ești susținută de tatăl copilului? Nu! Ești încurcată? Oho! De ce ești încurcată? Fiindcă nu se descurcă, fiindcă nu poate să înțeleagă cum funcționez, fiindcă brusc după naștere are senzația că eu, din punct de vedere sexual, sunt aptă să reîncep să fac dragoste cu el, lucru care nu este adevărat.

El, frustrat sexual, și dornic să domine relația și excluzând din interiorul lui orice formă de bun simt și de susținere, nu face altceva decât să te încurce, să te îndepărteze de relația sau de structura de familie armonioasă.

Deci dacă îți dorești cu adevărat să vezi cum funcționează un bărbat, îi faci un copil. Dar sunt două variante: o parte reacționează bine și foarte bine, o parte reacționează prost și foarte prost.

Din păcate, eu recunosc public că, în totalitatea anilor în care am fost psiholog, nu am văzut bărbați care să reacționeze atât de bine la ideea de a fi tată. Din neiubire, în primele trei luni de zile după naștere, din lipsă de apreciere, din obligarea de a avea contact sexual, femeile, proaspete mame, intră în depresie. Depresia din neiubire. Pe ce se bazează problemele? Pe lipsa de prezență în casă, pe lipsa de prezență în familie, pe lipsa ta din relația de cuplu.", a spus Radu Leca la emisiunea Ultrapsihologie de pe DC News și DC News TV. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel