Data actualizării:
Data publicării:

Momentul când un copil salvează un câine prins în ușile liftului. Micul erou a intervenit la secundă! (VIDEO)

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
captură video Tik Tok
captură video Tik Tok
Eroul zilei a fost descoperit pe Tik Tok și nu are mai mult de 1.50 înălțime!

Un copil a devenit peste noapte erou în online după ce au apărut imagini cu el salvând un câine de la moarte. Animalul fusese prins în ușile ascensorului, dar băiatul a avut prezență de spirit și a acționat într-o fracțiune de secundă, reușind astfel să-l smulgă din strânsoarea ușilor. Imaginile au fost vizualizate și distribuite de peste un milion de ori, impresionând utilizatorii prin rapiditatea și eficiența cu care puștiul a gestionat situația.

În videoclipul surprins de camera de supraveghere din ascensor și ulterior publicat pe TikTok, se vede cum puștiul așteaptă să fie dus la etajul unde locuia. În timp ce se admira în oglinda din fața lui, tânărul nu a văzut că un patruped intrase după el în lift, însă lesa rămăsese prinsă de ușile acestuia. Inițial, băiatul fusese criticat, oamenii crezând că e câinele lui și că nu are suficient grijă de patruped. Ulterior s-a aflat că animalul intrase după el, în lift, fără ca acesta să știe și era, de fapt, al unui vecin.

Când liftul a pornit, cățelul a fost instant ridicat de lesa cu care era legat. Băiatul s-a prins imediat de lesă și a desfăcut-o, salvând astfel bietul animăluț care a rămas doar cu o sperietură. Acesta este văzut cum apasă pe butonul etajului 1 pentru a putea opri ascensorul. Deși a gestionat exemplar situația, pe chipul copilului se citește panica și adrenalina, acesta urlând în momentul când câinele a fost tras de uși.

@catalinaclejancuta Un copil EROIC salvează viața unui cățel, după ce lesa acestuia este prinsă în ușile liftului... • • #savedog #childhero #instadog #fyp #fypシ ♬ sunet original - ????Catalina Clejancuta????

După ce a reușit să salveze animalul, puștiul s-a liniștit instant și a continuat să urmărească lesa prinsă de ușile liftului, asigurându-se că nici el, nici patrupedul nu mai sunt în pericol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel