Moment In Memoriam Răzvan Ciobanu, la Chefi la cuțite: Știu să fac haine, înainte de a fi învățat să ard mâncarea
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cea mai nouă ediție Chefi la cuțite, difuzată luni, de la 20:00, le va aduce telespectatorilor Antena 1 o serie de imagini emoționante cu Răzvan Ciobanu, în ultima sa apariție televizată.

În luna aprilie, chiar în etapa jurizărilor pe nevăzute a sezonului 7, Răzvan a ținut să le facă chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu o surpriză culinară, pregătindu-le, după cum chiar el mărturisea, singurul preparat pe care îl putea găti fără cusur:

"Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea", puncta acesta. În cadrul unei jurizări cu totul și cu totul speciale, chef Scărlătescu va dezvălui că Răzvan este și cel care i-a pus în practică viziunea, croindu-i prima tunică de bucătar pe care a purtat-o vreodată juratul, în cadrul celui mai iubit show culinar: "Cămășile purtate în primele sezoane i le-am făcut eu, după ideile lui. El a fost cu ideile, eu le-am pus în aplicare".

Momentul lui Răzvan Ciobanu la Chefi la cuțite va fi difuzat luni, 7 octombrie, de la 20:00, în memoria designer-ului român, ce s-a stins din viață anul acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel