Moment de COTITURĂ pe scena politică. Semnalul care a schimbat tot! ”Scorul partidului va fi mai MARE decât în sondaje”
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Analistul Bogdan Teodorescu a arătat cum această săptămână este de natură să schimbe decisiv scorul alegerilor parlamentare de duminică. 

Analistul Bogdan Teodorescu a punctat, în emisiunea ”Ce se întâmplă” cu Răzvan Dumitrescu, de la DCNews.ro, că ”o campanie electorală se judecă săptămână de săptămână”. El a amintit că, în urmă cu o săptămână, președintele Klaus Iohannis a ieșit public și a fixat harta viitorului Guvern, format din PNL și USR, ”excluzând PSD din orice fel de ipoteză guvernamentală”. 

”De sâmbătă, PSD, realizând pericolul la care se expune, a început să facă o campanie prin care să explice că va ajunge la guvernare. Demersul pe care-l face PSD acum e în continuarea tentativei de a calma pesimismul alegătorilor stângii” a punctat Bogdan Teodorescu. Întrebat dacă nu vine prea târziu demersul PSD, analistul a răspuns ”nu e foarte devreme”. El a explicat de ce nu e foarte târziu gestul PSD: ”La carte, se spune că mobilizarea e o treabă de ultimă săptămână”. ”Dacă un partid- fie mare, fie mic-  reușește să-ți mobilizeze oamenii mai mult decât se mobilizează ceilalți, scorul său va fi mai mare decât în sondaje” a explicat Bogdan Teodorescu, în emisiunea DCNews. ”Asta e miza, de fapt” a subliniat Răzvan Dumitrescu. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel